Waar kan ik zien of een mail verzonden is?

Hiervoor hebben we een paar manieren;

In de orderlijst zie je staan of er een mail verzonden is;

Als er ook een review mail is verzonden, is er ook een sterretje bij te vinden;

Ook kun je zien of iets nog verzonden zal worden aan het oranje vliegtuigje, waar staat 'E-mail wordt over X dagen verzonden'

In de statistieken , te vinden in de E-mail Volgorde en dan de knop rechts, kun je meer details zien over aantallen verzonden, geopende en geklikte links;