Facturen automatisch uploaden naar bol.com

Het is mogelijk om de facturen aangemaakt in Bolmate automatisch te uploaden naar bol.com.

Jouw klant kan de factuur dan gewoon downloaden in haar klantportaal op bol.com zelf.

Zo ben je factuuraanvragen voor.

Zo upload je facturen automatisch met Bolmate

Ga naar Aanvragen onder Facturen

Nu kom je op de Factuuraanvragen pagina.

Hier zie je onder andere alle open en gesloten factuuraanvragen.

Rechtsboven kan je het proactief uploaden van facturen & automatisch beantwoorden van factuuraanvragen aan/uit zetten.

Je kunt hier ook open factuuraanvragen handmatig beantwoorden, indien gewenst.

In het Aanvragen scherm in Bolmate kun je open factuuraanvragen beantwoorden, zien welke er gesloten zijn en de instellingen voor automatisch facturen uploaden aan/uit zetten.

Zo beantwoord je bol.com factuuraanvragen automatisch

Er is ook de optie om factuuraanvragen automatisch te laten beantwoorden.

Als de factuur voor de order in de Bolmate database zit, dan zullen we de aanvraag gelijk beantwoorden met de upload van de factuur.

Is de order van voor begin gebruik Bolmate? Ook dan is er een oplossing. Je zoekt de factuur op in de zoekbalk onder Facturen > Orders. Er komt dan een popup - je moet een apart factuurnummer geven aan deze factuur. Daarna is hij aangemaakt. Nu kun je terug naar de Aanvragen tab en de open factuur uploaden.

Rechtsboven kan je het proactief uploaden van facturen naar bol.com & automatisch beantwoorden van bol.com factuuraanvragen aan/uit zetten.