Hoe kan ik mijn BTW boekhouding doen over mijn bol.com verkopen?

Na een kwartaal verkopen moet je natuurlijk de BTW afdracht doen over jouw bol.com omzet.
Dit gaat niet zo makkelijk met de informatie die bol.com geeft, zeker niet als je ook producten verkoopt met verschillende BTW percentages.

Krijg inzicht in de in- en uitgaande BTW van jouw bol.com verkopen met de BTW Aangifte hulptool.

Met 1 druk op de knop jouw BTW- en omzetcijfers, zie hoeveel BTW er is in- en uitgegaan, per land en per kwartaal.
Hiervoor maken we gebruik van de factuurspecificaties van bol.com zelf, in combinatie met de juiste BTW-percentages van jouw producten, welke je kunt invullen binnen Bolmate.

Bekijk alle mogelijkheden van de BTW Aangifte hulptool zelf in het demo account