Kan ik inzien hoeveel reviews er worden geplaatst n.a.v. mijn mails?

Je kan in Bolmate zien hoeveel mensen op jouw review link hebben geklikt.
De meeste van deze mensen zullen een review hebben geschreven na het klikken, dus dit is ongeveer gelijk aan het aantal daadwerkelijke reviews. Je kunt deze statistieken inzien in de E-mail Volgorde pagina, klik op de knop rechts naast de mail. We tonen statistieken over de verzonden mails, zoals het aantal geopende mails en hoe vaak er op een reviewlink geklikt is.

Bol.com controleert iedere review op echtheid en taalgebruik voordat deze publiek zichtbaar gemaakt wordt, hierdoor kan het een tijd duren voordat reviews zichtbaar worden.