Hoe kan ik een periode exporteren? Bijvoorbeeld voor mijn boekhouding

Je kan via Instellingen > Exporteren alle facturen van een bepaalde periode exporteren. Hierbij kan onder andere ook onderscheid gemaakt worden tussen het land van de klant.

Wij bieden de mogelijkheid om alle facturen van een bepaalde periode te exporteren naar verschillende bestandsformaten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alle facturen als UBL of PDF te downloaden, of om de gegevens van de facturen in een CSV of Excel bestand te downloaden. Deze exportmogelijkheid kan voor bijna alle boekhoudpakketten gebruikt worden.