Kan ik review verzoeken sturen voor orders van afgelopen 30 dagen?

Ja, dat kan!

Als je bijvoorbeeld ervoor hebt gekozen de orders van de afgelopen 30 dagen te importeren, kun je deze daarna ook de E-mail Volgorde laten mailen.

Zorg eerst dat je jouw eigen te versturen mail hebt samengesteld of gekozen, dit doe je in het menu onder E-mail Volgorde. Let erop dat je voldoet aan de regels van bol inzake communicatie: maximaal 1 mail per 1 order.

Vervolgens vind je rechtsboven in de E-mail Volgorde een knop om de mails te versturen;

Met de blauwe knop kun je in bulk eenmalig de E-mail Volgorde laten versturen naar orders van import 30 dagen.

Let op: deze optie is eenmalig

Wil je voor nieuwe orders de E-mail Volgorde laten versturen, dan zet je simpelweg het Automatisch mailen op AAN.