Werkt jullie systeem ook met afwijkende BTW percentage zoals 0%, 9% , etc?

Je stelt zelf de BTW-percentages in die horen bij je producten. Je kunt het standaardpercentage per land én de specifieke percentages per product, per land instellen. Wij bieden ook ondersteuning voor de margeregeling en samengestelde BTW-tarieven.

Je kunt de BTW tarieven van jouw producten instellen in de Instellingen onder Producten (BTW).
We hebben ook de optie tot een bulk upload van BTW percentages, bijvoorbeeld als je veel producten hebt op 9%, etc.