Hebben jullie een koppeling met boekhoudpakket X?

Je kunt de facturen van een periode met 1 klik exporteren naar een UBL bestand (naast Excel en PDF).  Vervolgens kun je dit bestand importeren in jouw boekhoudpakket. UBL is de boekhoud standaard en worden door alle grote boekhoudprogramma's ondersteund zoals Exact, Moneybird, Informer, e-Boekhouden, Visma, Twinfield en meer.

Je kunt ook jouw gegevens ook exporteren naar Excel of de facturen downloaden als PDF.

We hebben nog geen directe koppelingen met boekhoudpakketten, maar we zijn hier wel mee bezig en verwachten we deze snel te kunnen ondersteunen.

Neem contact op met onze helpdesk voor meer informatie over de plannen voor deze koppelingen.